Ανοίγει για το κοινό η βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου

Κανένα σχόλιο

Σύντομα θα ανοίξει για το κοινό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησής της,  η βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου, η οποία στεγάζεται σε χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, όπως επισημάνθηκε σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χανίων κ. Δημήτρη Λειψάκη και με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων.Στην ίδια σύσκεψη έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα υψηλά επίπεδα τα οποία κινήθηκε η δραστηριότητα    των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων κατά το έτος 2010.

Ειδικότερα, τη χρονιά που πέρασε, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων 9.226 αναγνώστες και εγγράφηκαν 815 νέα μέλη.

Οι δανεισμοί εντός κι εκτός Βιβλιοθήκης έφτασαν τους 31.215, από τους οποίους οι 29.697 αφορούν σε έντυπο υλικό και οι 1.518 σε οπτικοακουστικό υλικό.

"Sponsored links"

Χρήση διαδικτύου ( Ίντερνετ)   έγινε από 1.331 αναγνώστες.

Στη συλλογή προστέθηκαν 1.398 τόμοι νέων βιβλίων, 30 τόμοι περιοδικών, 50 τόμοι εφημερίδων και 345 τεμάχια οπτικοακουστικού υλικού.

Αντίστοιχα από την Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, δανείστηκαν 18.013 τόμοι βιβλίων με εξωτερικό δανεισμό, εγγράφησαν  506 νέα μέλη και  επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη  74 τμήματα  σχολείων.

Στη συλλογή της προστέθηκαν  με αγορά  540 τόμοι βιβλίων και 30 επιτραπέζια παιχνίδια.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live