Ανταπόκριση στο κάλεσμα για προσφορά ρουχισμού σε άπορους κατοίκους της πόλης μας

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Χανιωτών στο κάλεσμα του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης για προσφορά ρουχισμού σε άπορους κατοίκους της πόλης μας. Η συλλογή των διαφόρων ειδών ρουχισμού πραγματοποιούνταν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα στη Πλατεία της Αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα οι Χανιώτες προσέφεραν 80 κουβέρτες, 200 αντρικά παντελόνια, 400 πουκάμισα / μπλούζες, 150 σακάκια/ μπουφάν, καθώς επίσης αρκετά γυναικεία και παιδικά ρούχα και παπούτσια.

Τα περισσότερα από αυτά τα είδη ρουχισμού έχουν ήδη μοιραστεί στο Καστέλι, τις Καλύβες και τα Χανιά καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη για αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης.

"Sponsored links"

Το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης θέλει να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και πιστεύει ότι οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες θα συνεχίσουν να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με κάθε ευκαιρία που θα τους δίνεται.

Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live