“Απάντηση στα «φούμαρα» του δημάρχου Αρμένων Βλαχάκη Πέτρου”

Κανένα σχόλιο

Κύριε διευθυντά, σε επιστολή του ο Δήμαρχος Αρμένων Βλαχάκης Πέτρος στον Τοπικό Τύπο (Χ.Ν. και Νέος Κήρυκας) την 16η και 17η Μαίου 2008, αναφέρεται στα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής, με ψέματα, ανακρίβειες και σκόπιμες διαστρεβλώσεις. Η καθυστέρηση στην απάντησή μας οφείλεται στην άρνηση του δημάρχου να μας δοθούν στοιχεία από τους φακέλους των έργων και των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων παρεμποδίζοντας τους υπαλλήλους να κάνουν νόμιμα την δουλειά τους.

Αναφέρει λοιπόν στην επιστολή του αυτολεξεί: (…) Πριν λίγα χρόνια ο Δήμος χρηματοδοτήθηκε με το ποσόν των 750.000 € περίπου, για το έργο «Εξυγίανση – διαμόρφωση περιβαλλοντική ανάπλαση υδροληπτικά έργα πηγών Δήμου Αρμένων» χρήματα τα οποία κατασπαταλήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή στην κατασκευή μερικών δεκάδων μέτρων πέτρινων τοιχίων γύρο από τις πηγές (…) και παρακάτω (…) άλλωστε οι κύριοι αυτοί (εννοεί την παράταξή μας) που τώρα κόπτονται είχαν 750.000 € και τα έκαναν φούμαρα(…).

"Sponsored links"

Σε ότι αφορά το έργο «Εξυγίανση – διαμόρφωση περιβαλλοντική ανάπλαση υδροληπτικά έργα πηγών Δήμου Αρμένων» έχομε να πούμε τα εξής:

Στην κοινή απόφαση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ αναπληρωτή Υπουργού ΒΕΤ και Υφυπουργού ΓΕΩΡΓΙΑΣ με αριθμό πρωτοκόλλου 38862/20-06-95 και θέμα «Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το έργο αξιοποίησης πηγών Ζούρμπου στις θέσεις Στύλου, Αρμένων (…)» αναφέρεται ρητά: (…) Παράλληλα με την κατασκευή των έργων άρδευσης ο φορέας εκτέλεσης – λειτουργίας του έργου υποχρεώνεται να εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες για οικολογική και αισθητική ανάδειξη των πηγών. Επίσης θα πρέπει άμεσα να εκτελέσει και τα σχετικά έργα ανάδειξης της περιοχής.(…) Ο κύριος του έργου οφείλει από τις πιστώσεις για την κατασκευή, λειτουργία του έργου να διασφαλίζει κατά προτεραιότητα τις απαιτούμενες δαπάνες για τα έργα προστασίας του περιβάλλοντος(…).

Clip_3 Όταν αναλάβαμε την τύχη του Δήμου Αρμένων και διαπιστώσαμε ότι ο φορέας εκτέλεσης του έργου (ΟΑΔΥΚ) τίποτα από τις παραπάνω υποχρεώσεις του δεν είχε πραγματοποιήσει στην περιοχή μας, με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου διαμαρτυρηθήκαμε και παράλληλα απαγορεύσαμε την εκτέλεση των εργασιών για μεταφορά νερού σε άλλες περιοχές, σαν μέτρο πίεσης, ώστε ο φορέας του έργου να αναγκαστεί να υλοποιήσει τους περιβαλλοντικούς όρους στην περιοχή μας. Παρόλα αυτά ο ΟΑΔΥΚ αρνιόταν να μελετήσει και εκτελέσει περιβαλλοντικά έργα στην περιοχή μας με διάφορες δικαιολογίες και την συμπαράσταση τής τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Στόχος ήταν να πάρουν το νερό προς άλλες περιοχές χωρίς να εκτελέσει τα απαιτούμενα έργα ανάδειξης της περιοχής.

Κάτω απ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες επιδοθήκαμε σε έναν αγώνα δρόμου για την εξεύρεση πόρων ώστε να καλύψουμε αυτό το έλλειμμα. Πράγματι ο τότε περιφερειάρχης χρηματοδότησε την υλοποίηση μέρους της μελέτης που είχαμε εν τω μεταξύ εκπονήσει από το διαδημοτικό ΕΠΤΑ.

Δημοπρατήσαμε και υπογράψαμε σύμβαση με τον ανάδοχο, για το έργο με τίτλο «Εξυγίανση – διαμόρφωση περιβαλλοντική ανάπλαση υδροληπτικά έργα πηγών Δήμου Αρμένων» ύψους 657.573,88 € την 22/09/2002.

Το έργο εκτελέστηκε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Στύλου και Αρμένων όπως ομόφωνα ενέκρινε τότε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Στύλο είναι:

 1. Κλάδεμα μεγάλων δένδρων που υπάρχουν στην πλατεία.
 2. Πετρόκτιστα τοιχία περιμετρικά της πλατείας.
 3. Πλακοστρώσεις με πέτρινες πλάκες εντός της πλατείας 1200 m2 περίπου.
 4. Κατασκευή πεζοδρομίου μπροστά στην πλατεία κατά μήκος του δρόμου.
 5. Στρώσιμο κυβόλιθων για χρήση της πλατείας από τους καταστηματάρχες συνολικού εμβαδού 600τ.μ περίπου.
 6. Επένδυση των σκαλών καθόδου προς τον ποταμό και κατασκευή προσβάσεων από το δρόμο προς την πλατεία (σκάλες ράμπες κ.λ.π).
 7. Κατασκευή σιντριβανιού (οικοδομικές εργασίες, σωληνώσεις εισαγωγής εξαγωγής νερού, αντλίες, εκτοξευτήρες, ηλεκτρικός πίνακας, προβολείς, επένδυση κ.λ.π)
 8. Κατασκευή περγκόλων για χρήση από τους καταστηματάρχες στο εμβαδόν των 600 m2.
 9. Ηλεκτρολογικά έργα φωτισμού της πλατείας.

Έργα απορροής ομβρίων:

 • Αγωγός αποχέτευσης ομβρίων με τσιμεντοσωλήνα Φ80 κατά μήκος του συνόρου με την ΕΤΑΝΑΠ και κατασκευή δρόμου.
 • Αγωγός αποχέτευσης ομβρίων εντός της πλατείας με σωλήνα PVC Φ400.
 • Για την απορροή ομβρίων του κεντρικού δρόμου κατασκευάστηκαν φρεάτια με σχάρες.

Το σύνολο της δαπάνης για τις παραπάνω εργασίες στο Δ.Δ Στύλου ανέρχεται στο ποσόν των 272.768,65 Ευρώ.

"Sponsored links"

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρμένων είναι:

 • Ανακατασκευή αποθήκης συνεταιρισμού και μετατροπή της σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων εμβαδού 160 m2 περίπου, οι εργασίες που έγιναν είναι:

· Καθαίρεση επιχρισμάτων μεσοτοιχιών κ.λ.π.

· Ενίσχυση φέροντος οργανισμού για αντοχή του κτιρίου σε πιθανό σεισμό 7 ρίχτερ.

· Μόνωση πλάκας οροφής.

· Επίστρωση δαπέδου με πλακάκια.

· Κτισίματα –επιχρίσματα.

· Κατασκευή τουαλετών – κουζίνας.

· Κουφώματα.

· Ψευδοροφή.

· Υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

· Βαψίματα.

 • Αντλιοστάσιο σε πλήρη λειτουργία με τέσσερις αντλίες συνολικής παροχής 300 m3/ώρα για την παροχή νερού στα Δ.Δ Καλυβών, Αρμένων και οικισμού Τσιβαρά. (Οικοδομικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εργασίες, σύνδεση με δίκτυο Δ.Ε.Η , αυτοματισμοί κ.λ.π).
 • Υδρομάστευση στις Πηγές Αρμένων.
 • Κατασκευή αγωγού Φ315 για την μεταφορά νερού από τις πηγές στο αντλιοστάσιο.
 • Δίκτυο ύδρευσης Φ110 από το παλαιό αντλιοστάσιο Δ.Δ Αρμένων μέχρι το νέο αντλιοστάσιο.

Το σύνολο της δαπάνης για τις παραπάνω εργασίες στο Δ.Δ Αρμένων ανέρχεται στο ποσόν των 172.146,82 Ευρώ.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το σύνολο της δαπάνης των εργασιών για το έργο «Εξυγίανση – διαμόρφωση περιβαλλοντική ανάπλαση υδροληπτικά έργα πηγών Δήμου Αρμένων» ανέρχεται στο ποσόν των 444.915,47 €. Στη δαπάνη αυτή προσθέτομε το ΓΕ&ΟΕ 18% ύψους 80.084,78 €, την νόμιμη αναθεώρηση ύψους 30.367,74 € και Φ.Π.Α 18% ύψους 102.206,24 € και έχομε το γενικό σύνολο της σύμβασης ύψους 657.574,23 €.

Όλα αυτά αναφέρονται στους τρεις ανακεφαλαιωτικούς πίνακες που έχει συντάξει η Τ.Υ.Δ.Κ και στις ομόφωνες αποφάσεις έγκρισής των από το δημοτικό συμβούλιο και την δημαρχιακή επιτροπή. Το έργο μας είναι υπαρκτό και μεγάλο και καμιά κλίκα δεν μπορεί να το καταργήσει. Πραγματοποιήθηκε δε μέσα από διαφανείς, νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες, με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Και για να επανέλθομε στην έκφραση του κ. Βλαχάκη «φούμαρα» έχω να πω ότι κατά Μπαμπινιώτη η λέξη σημαίνει: Ψευτιές, τα ανόητα, χωρίς αντίκρισμα λόγια, μπούρδες. Ο κάθε νοήμων αναγνώστης κατάλαβε μετά από τα παραπάνω, ότι φούμαρα είναι η επιστολή σας κ. Δήμαρχε. Γιατί αλήθεια ενάμιση χρόνο στην εξουσία του Δήμου δεν διεκδικήσατε χρήματα από τον διαδημοτικό ΘΗΣΕΑ ή τα τομεακά προγράμματα των υπουργείων ή από τις ουρές των ΠΕΠ Κρήτης ώστε να υλοποιήσετε το υπόλοιπο της μελέτης αλλά σπεύδετε να παραχωρήσετε σε ιδιώτη την απείρου φυσικού κάλους πλατεία του Στύλου;

Προεκλογικά είχατε υποσχεθεί «ποταμό χρημάτων» λόγω διασυνδέσεων!!

Ο τρόπος εξεύρεσης χρημάτων ήταν εύκολος, μιας και η μελέτη υπήρχε και ο ΟΑΔΥΚ δεν έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα την υποχρέωσή του. Άλλοι Δήμοι, χωρίς τέτοια πλεονεκτήματα όπως ο δικός μας, κατόρθωσαν και εξασφάλισαν μεγάλα ποσά για τους ποταμούς και τις πλατείες τους και ενδεικτικά σας αναφέρω τον Δήμο Βουκολιών. Αντί αυτού προτιμήσατε να παραδώσετε τα νερά του Στύλου χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος για το περιβάλλον της περιοχής μας όπως ορίζει η τριϋπουργική απόφαση και η οδηγία 60/2000 της Ε.Ε.. Κρίμα!

Σε άλλο σημείο της επιστολής σας κ. Βλαχάκη αναφέρετε:

Clip_2(…) παραλάβαμε ένα Δήμο καταχρεωμένο τον οποίο παρουσίασαν πλαστά σαν οικονομικά υγιή(…). Μάλλον ξεχάσατε κ. Δήμαρχε το πρωτόκολλο παράδοσης –αντίγραφο του οποίου πήρατε στα χέρια σας, εκτός αν το πετάξατε στον κάλαθο των αχρήστων όπως συνηθίζετε – που αποτέλεσε και την ομιλία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της 30-12-2006, παρουσία βουλευτών, μέσων ενημέρωσης και αρκετού κόσμου. Ως απάντηση σε αυτό το σημείο παραθέτω αυτούσιο ένα μέρος από το πρωτόκολλο παράδοσης – ομιλία μου, μήπως σας ξυπνήσει τη μνήμη:

(…) Ο δήμος δεν χρησιμοποίησε ποτέ δάνεια και ως εκ τούτου δεν έχει τέτοιες οφειλές. Οι οφειλές προς τρίτους είναι ενταλματοποιημένες και ανέρχονται στο ποσόν των 63.641,02 €. Οι βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο από τρίτους είναι 149.392,45 €. Στο ταμείο του δήμου –κατατεθειμένα στην Αγροτική Τράπεζα– σήμερα 30-12-2006 είναι 243.304,08 €. Άρα το ποσόν που διατίθεται στη νέα δημοτική αρχή για τις ανάγκες του Δήμου ανέρχεται στο ποσόν των 329.055,51 €.

Η Εταιρεία του Δήμου «Αναπτυξιακή Αρμένων», δεν οφείλει σε τρίτους. Στην εταιρεία οφείλει η Περιφέρεια Κρήτης από το πρόγραμμα βοήθεια στο Σπίτι (Α΄ φάση χρηματοδότησης) 14.074,66 €. Στο ταμείο της εταιρείας –κατατεθειμένα στην Αγροτική Τράπεζα– σήμερα 30-12-2006 είναι 71.248,31 €. Άρα το ποσό που διατίθεται στη νέα δημοτική αρχή για τις ανάγκες της Εταιρείας είναι 85.303,93 €. Συνολικά δηλαδή το ποσόν που διατίθεται στη νέα δημοτική αρχή από την απερχόμενη ανέρχεται στο ποσόν των 414.359,44 €.

Εκτός όμως από το εύρωστο ταμείο, σας παραδώσαμε και έργα-μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις τα οποία πρέπει να προχωρήσετε.

Αυτά είναι:

 1. ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Αρμένων, εξασφαλισμένη πίστωση 108.000,00 €.
 2. Νερόμυλος Στύλου εξασφαλισμένη πίστωση 69.500,00 €.
 3. Κόμβος Καλυβών. Το έργο κατασκευάζεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ.
 4. Ενετοτουρκική φάμπρικα Νιο-Χωριού εξασφαλισμένη πίστωση 288.000,00 €.
 5. Ίδρυση Κέντρου Προφορικής Ιστορίας Νομού Χανίων στο Δημοτικό Σχολείο Ραμνής, εξασφαλισμένη πίστωση 90.000,00 €.
 6. Ανακαίνιση Δημοτικού Σχολείο Προβάρματος και Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας (Δωρεά Αννιτσάκη) κατατιθέμενη πίστωση στην Αγροτική Τράπεζα 758.067,77 €. ( Από τα χρήματα αυτά, το ποσόν των 387.000, 77 € πρέπει να διατεθεί στον οικισμό Χιλιομουδού με βάση τη βούληση του δωρητή).
 7. Διαμόρφωση αυλής Δημοτικού Σχολείου Καλυβών εξασφαλισμένη πίστωση 30.000,00 €.
 8. Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νιο-Χωριού εξασφαλισμένη πίστωση 30.000,00 €.
 9. Δίκτυα ύδρευσης και αυτοματισμοί Δήμου Αρμένων (κατασκευάζεται) εξασφαλισμένη πίστωση 150.000,00 €.
 10. Ανάπλαση φυσιολατρικών διαδρομών κατά μήκος ποταμών – εγγειοβελτιωτικά έργα εξασφαλισμένη πίστωση 100.000,00 €.
 11. Μελέτες ανάδειξης κτιρίων προβιομηχανικής εποχής και μελέτες παρόχθιας ζώνης εξασφαλισμένη πίστωση 50.000,00 €.
 12. Αγορές απαλλοτριώσεις οικοπέδων εξασφαλισμένη πίστωση 150.000,00 €.
 13. Εγγειοβελτιωτικά – αντιπλημμυρικά έργα ποταμών, εξασφαλισμένη πίστωση 223.410,00 €.
 14. Μελέτη για ήπιες μορφές ενέργειας στο Δήμο Αρμένων (εκπονείται σε συνεργασία με το τμήμα Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης).
 15. Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας ποταμού Κοιλιάρη (εκπονείται σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης.
 16. Μελέτη για την κυβερνοδιαχείριση υδάτινων πόρων ποταμού Κοιλιάρη (εκπονείται σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης).
 17. Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης. Διαδημοτικό έργο των Δήμων του Αποκόρωνα, με πρωτοβουλία του Δήμου Αρμένων και υλοποιείτε από την εταιρεία Αποκόρωνας Αναπτυξιακή Α.Ε. με εξασφαλισμένη συνολική πίστωση 950.000,00 €.
 18. Ο Δήμος Αρμένων σε συνεργασία με το Δασαρχείο εξασφάλισε πίστωση για την κατασκευή δύο ομβριο-δεξαμενών στη θέση Γούρνες για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων. Το έργο θα εκτελέσει το Δασαρχείο.
 19. Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη δημιουργία κέντρου πρόσβασης στο διαδίκτυο. Εξασφαλισμένη πίστωση 44.300,00 €.

Εάν τα παραπάνω συγκεκριμένα και μη αμφισβητήσιμα στοιχεία καταδεικνύουν ότι σας παραδώσαμε καταχρεωμένο Δήμο, τότε ή τρελός είστε ή συκοφάντης. Ενημερώστε μας για να ξέρομε πως θα σας αντιμετωπίζομε από δω και μπρος.

Σε άλλο σημείο της επιστολής γράφει:

(…) να μας πουν πότε ψήφισαν ή στήριξαν ένα έργο στο Δημοτικό Συμβούλιο (…). Δήμαρχε και σ’ αυτό το σημείο συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και συγχρόνως να ψεύδεσαι, διότι κανένα έργο της παρούσας δημοτικής αρχής δεν έχει έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό που κάνετε είναι να τροποποιείτε τα έργα που σας παραδώσαμε και να τεμαχίζετε τις εξασφαλισμένες πιστώσεις τους, για να εξοφλείτε προεκλογικά γραμμάτια και για να στήνετε μηχανισμούς «εξαγοράς συνειδήσεων». Και όλα αυτά προς όφελος του μέντορά σας. Εκτός από την κακή διαχείριση της καθημερινότητας δεν έχετε κάνει μέχρι στιγμής τίποτα άλλο. Σας προκαλούμε να παραθέσετε τα έργα και τα ποσά που επί θητείας σας έχετε εξασφαλίσει και να μας πείτε πια απ’ αυτά δεν ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να διαπιστώσουν και οι συμπολίτες μας τη φτώχεια σας. Γιατί η λαϊκή ρήση είναι σαφέστατη: Με ξένα κόλλυβα δεν κάνουνε μνημόσυνα.

Κύριε Διευθυντά, τα έργα που εκτελέσαμε και παραδώσαμε στην τοπική κοινωνία κατά τη διάρκεια της οκτάχρονης θητείας μας, για να αναφερθούν έστω επιγραμματικά, απαιτούν ολόκληρη σελίδα στην εφημερίδα σας. Για να μην καταχραστώ λοιπόν το χώρο σας, δεν θα τα αναφέρω, άλλωστε έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα που εξέδιδε επί θητείας μας ο Δήμος Αρμένων με τίτλο «τα εν δήμω». Αλήθεια Δήμαρχε! γιατί σταμάτησες την έκδοση της εφημερίδας; Σε φοβίζει η ενημέρωση των συνδημοτών μας;

κ. Δήμαρχε, τελειώνοντας θα σου επαναλάβω αυτό που πολλές φορές λέω στο Δημοτικό Συμβούλιο: σοβαρέψου για το καλό του τόπου, που ανήκει εξ αδιαίρετου σε όλους μας. Δυστυχώς όμως για τους συνδημότες μας, η σοβαρότητα δεν αγοράζεται ούτε πουλιέται.

Ας πρόσεχαν!

Υ.Γ. στον τοπικό τύπο της 20-6-2008 δημοσιεύτηκε επιστολή ανεξαρτητοποίησης δημοτικού συμβούλου σας και συγκεκριμένα της Γαροφαλιάς Μουζάκη-Χαβαλεδάκη και αναφέρει μεταξύ άλλων: (…) διαπίστωσα όμως περιπτώσεις κακαδιαχείρησης (…) Για τα παραπάνω θέματα ο Δήμαρχος μου έδωσε κατά καιρούς υποσχέσεις ότι τα πράγματα θα διορθωθούν (…) Πρόσφατα ο Δήμαρχος έφθασε στο σημείο να απαιτήσει με απειλητικό τρόπο να μην έρθω στο συμβούλιο εάν δε ψηφίσω όπως θα ήθελε αυτός (…) κ.λ.π..

Αναγκαζόμαστε να ζητήσομε δημόσια εξηγήσεις για τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες, διότι αν ρωτήσομε στα όργανα του Δήμου, οι αλήτικες εκφράσεις συγκεκριμένου αντιδημάρχου, όπως άντε γ……σου ή στα α…….δια μου σε γράφω και άλλα παρόμοια, χωρίς να καταγγέλλονται και να καταδικάζονται από το σύνολο του οργάνου, προσβάλει την αξιοπρέπειά μας και γι΄ αυτό από εδω και στο εξής οι ερωτήσεις μας θα γίνονται δημόσια και όχι στα πλαίσια των οργάνων, εκτός και αν καταδικάσετε αυτή τη συμπεριφορά έστω και εκ των υστέρων.

Παρακαλούμε τον τοπικό τύπο να φιλοξενεί αυτές τις ερωτήσεις μας.

Για την Ανεξάρτητη ενωτική κίνηση του Δήμου Αρμένων

Ο επικεφαλής Καραγιαννάκης Παντελής

Συνυπογράφοντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Ζουλάκης Νικηφόρος

Ιγγλεζάκη – Λιοδάκη Ελένη

Μαρκογιαννάκης Παναγιώτης

Μουσουράκης Γεώργιος

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων

Γαβριλάκης Ιωάννης (Στύλου)

Μαραγκουδάκης Ανδρέας (Νιο-Χωριό)

Ψεγιαννάκης Τάκης (Μαχαιροί)

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live