Βαλκανικός αγώνας Kart με Ρεθεμνιώτικη συμμετοχή…

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Πρωταθλήματος Kart Νοτιοανατολικής Ευρώπης και 2ος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart, στην πίστα  “Drive Park” του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Απριλίου.

Πήραν μέρος 84 οδηγοί από όλες τις Βαλκανικές χώρες, δίνοντας δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες, ενώ πρόσφεραν ανεπανάληπτο θέαμα στους δεκάδες θεατές που βρέθηκαν στην πίστα. Στον αγώνα πήρε μέρος και ο Μανόλης Σκεπετζάκης Junior από το Ρέθυμνο, με απώτερο σκοπό τη διασκέδαση και την συλλογή πολύτιμης εμπειρίας.

Ο Ρεθεμνιώτης οδηγός συμμετείχε στην κατηγορία Mini, την πολυπληθέστερη του αγώνα (26 συμμετοχές) και ύστερα από δυνατή προσπάθεια και συνεχή βελτίωση γύρο με το γύρο, κατάφερε να τερματίσει 13ος. Η θέση αυτή θεωρείτε άθλος για το μικρό Μανόλη, αφού η μόνη εμπειρία που έχει από αγώνες είναι η συμμετοχή του πριν από ένα χρόνο σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην ίδια πίστα.

"Sponsored links"

Ο μπαμπάς Μανόλης Σκεπετζάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εκπληκτική επίδοση του μικρού, ενώ όπως είπε στα σχέδια τους για το 2010 είναι η συμμετοχή σε ένα ή δύο ακόμα αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart. Εμείς να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live