Βασίλης Κατσαμάς: «Πολύ σημαντικά τα επόμενα 5 παιχνίδια»

Κανένα σχόλιο

Ο Βασίλης Κατσαμάς μίλησε στον HXO FM 94.2 για τη μέχρι τώρα πορεία της Επισκοπής αλλα και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Ακρίτα. Ο 23χρονος αμυντικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον στόχο της Επισκοπής που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την συγκομιδή των βαθμών που έχει η Επισκοπή μέχρι τώρα που την φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς αν παίρναμε κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια με Ασίτες και Πατούχα. Δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι πήγαμε καλά το 2010, εύχομαι να τα πάμε καλύτερα την χρονιά αυτή και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στην κορυφή».

"Sponsored links"

Για την δουλειά που έγινε κατά διακοπή τον εορτών και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ακρίτα.

«Δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε καθόλου, παρόλο που πήραμε ρεπό κάποιες μέρες, βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Αν Κάποιες ομάδες «χαλάρωσαν» λίγο σίγουρα θα γυρίσουν επηρεασμένες από της διακοπές. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ο Ακρίτας μπορεί να είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά είναι μια καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που θα παλέψουμε για τους 3 βαθμούς, αν εμείς είμαστε όπως πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, ο Β. Κατσαμάς αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και τους δικούς του.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας.

Για να το πετύχουμε όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καταρχήν στα επόμενα πέντε πολύ σημαντικά παιχνίδια για να πάρουμε του βαθμούς που θέλουμε. Ο στόχος της ομάδας είναι και προσωπικός στόχος, ηρθά στην Επισκοπή για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και εγώ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αν τα καταφέρουμε θα έχω πετύχει και εγώ κάτι φέτο».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live