Δήλωση Γιάννη Πλακιωτάκη για αρμοδιότητες Λιμενικού Σώματος.

Κανένα σχόλιο

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά τις αρμοδιότητες του Λιμενικού Σώματος:

«Έχει φτάσει πραγματικά στο απροχώρητο η κατάσταση που επικρατεί στο Λιμενικό Σώμα και μάλιστα σε «πονηρούς» καιρούς, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης.

Εκτός από το ότι λειτουργεί με «υπό παραίτηση» Αρχηγό, άγνωστο παραμένει το πότε πρόκειται επιτέλους να εκδοθεί το νέο Προεδρικό Διάταγμα για τις αρμοδιότητες του Λιμενικού Σώματος.

"Sponsored links"

Αληθεύει ή όχι ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας ερίζουν μεταξύ τους, καθώς και το ότι στη διαμάχη τους έχουν ενταχθεί ανώτατα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία ασκούν πιέσεις στο Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, κάτι που αντιβαίνει στις κατευθύνσεις τις οποίες έδωσε πρόσφατα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός;

Και το σημαντικότερο από όλα: Για ποιο λόγο ουσιαστικά επιδιώκετε τη διάσπαση, αν όχι διάλυση, ενός σώματος με διαχρονικά επιτυχημένο ρόλο, σκεπτόμενοι ακόμη και το ενδεχόμενο διανομής του προσωπικού των οργανικών θέσεων και των αρμοδιοτήτων μεταξύ δύο Υπουργείων»;

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live