Δήλωση Δημάρχου Καντάνου για την επίθεση κατά του Μανώλη Γλέζου

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την επίθεση με χημικά που δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος από αστυνομικούς των ΜΑΤ ο πρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών Ελλάδας Περιόδου 1940 – 1945, δήμαρχος Καντάνου, Ευτύχης Δασκαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση κατά του Μανώλη Γλέζου από αστυνομικούς των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας. Ο Μανώλης Γλέζος είναι ένας αγωνιστής, ένα σύμβολο, η προσφορά του οποίου στην πατρίδα είναι εξαιρετικά σημαντική και αναγνωρισμένη απ’ όλους. Άνθρωποι όπως ο Μανώλης Γλέζος, που καθόλη την διάρκεια της ζωής τους έβαλαν πάνω απ’ όλα την πατρίδα και την υπηρέτησαν με συνέπεια, αγωνιστικότητα, σθένος και αυταπάρνηση, αξίζουν μόνο τον σεβασμό μας.

Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο αστυνομικοί να εξαπολύουν επίθεση με χημικά σ’ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί τους και δεν προκαλεί. Όποιος και αν είναι αυτός. Είναι ακόμη πιο απαράδεκτη και κατακριτέα η συμπεριφορά τους, όμως, όταν ο άνθρωπος αυτός είναι ο Μανώλης Γλέζος. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έχουν συνειδητοποιήσει τι έπραξαν. Σε κάθε περίπτωση λυπάμαι για λογαριασμό τους.

"Sponsored links"

Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να είναι δίπλα στον πολίτη. Με σεβασμό, κατανόηση, επαγγελματικότητα και όχι απέναντί του, με συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες εποχές».

Ο πρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών Ελλάδας Περιόδου 1940 – 1945

Δήμαρχος Καντάνου

Ευτύχης Δασκαλάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live