Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για την τιμή πώλησης της ενέργειας Φωτοβολταϊκών

Κανένα σχόλιο

Δήλωση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Β΄ Αθηνών, Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόταση του ΥΠΕΚΑ για μείωση της τιμής πώλησης της ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

«Η αιφνιδιαστική πρόταση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για μείωση της τιμής πώλησης της ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταϊκούς σταθμούς (Feed in Tariff) δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για την σκοπιμότητα την οποία εξυπηρετεί. Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να κινηθεί για άλλη μία φορά το αρμόδιο Υπουργείο έχει δημιουργήσει σύγχυση και προβληματισμό στην αγορά των φωτοβολταϊκών και έχει προκαλέσει αβεβαιότητα για χιλιάδες επενδυτές του κλάδου στη χώρα μας.

Αναμένουμε επιτέλους από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της όσον αφορά την τιμολόγηση της παραγόμενης ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και να βάλει τέρμα στις προχειρότητες και τους πειραματισμούς στους οποίους επιδίδεται».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live