Δήλωση πρώην Δημάρχου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο πρώην Δήμαρχος Χανίων  και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ 21ος ΑΙΩΝΑΣ» κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να υπενθυμίσω στους πάσης φύσεως “φλύαρους” ότι ο καταλληλότερος χώρος για συζήτηση των δημοτικών θεμάτων είναι το Δημοτικό Συμβούλιο όπου, όσα λέει ο καθένας καταγράφονται, αναπτύσσονται όλες οι απόψεις στα πλαίσια του διαλόγου και ο καθένας καλείται να αποδείξει με στοιχεία αυτά τα οποία ισχυρίζεται».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live