Δήλωση Όλγας Κεφαλογιάννη για τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό

Κανένα σχόλιο

Η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:Το Δεκέμβριο του 2009, ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι θα κλείσει το ένα τρίτο (1/3) των γραφείων ΕΟΤ στο εξωτερικό. Στο χρόνο που μεσολάβησε, το μόνο μέλημα της Κυβέρνησης ήταν να διασύρει διεθνώς τη χώρα μας και την τουριστική της πολιτική, αφήνοντας πολλά από τα γραφεία του ΕΟΤ στην πλήρη αβεβαιότητα, χωρίς επικεφαλής και με μεγάλα προβλήματα μισθοδοσίας του προσωπικού.

Σήμερα, δεκατρείς μήνες μετά, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Μόνο ακατανόητες αποφάσεις, όπως το πρόσφατο κλείσιμο του γραφείου του ΕΟΤ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», που δυστυχώς, ενισχύουν τους φόβους μας, ότι το αποκλειστικό σχέδιο που υπάρχει, είναι η πλήρης απαξίωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Φόβοι οι οποίοι επιβεβαιώνονται και από τον τρόπο που η Κυβέρνηση εκμεταλλεύεται πολιτικά τα πορίσματα των Επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης μέσω διαρροών, ψιθύρων και δελτίων τύπου του Υπουργείου.

Όλα δείχνουν πλέον καθαρά ότι η Κυβέρνηση σχεδίασε και εφαρμόζει πιστά μια «κρυφή ατζέντα» για τον ΕΟΤ. Για αυτό οφείλουν άμεσα να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

"Sponsored links"

Με ποια κριτήρια έκλεισε το γραφείο του ΕΟΤ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος;

Ποιος είναι ο σχεδιασμός του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό;

Με ποιο σχέδιο μάρκετινγκ και ποιους στόχους θα γίνουν οι αλλαγές;

Ποια είναι τελικά τα σχέδια της Κυβέρνησης για τον ΕΟΤ;

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καταθέσαμε στη Βουλή ερώτηση προς το αρμόδιο Πολιτισμού και Τουρισμού».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live