Δεντροφύτευση στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών στην άσφαλτο

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος «ΠΡΟστασία από τα Τροχαία Ατυχήματα» (ΠΡΟ.Τ.Α.) σε συνεργασία με την Νευροχειρουργική Κλινική Χανίων και την Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ Χανίων) διοργανώνει δεντροφύτευση στο χώρο των Αγ. Αποστόλων στη μνήμη όλων των αδικοχαμένων παιδιών στην άσφαλτο.

Όλοι οι ανωτέρω καλούν κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετέχει να παρευρίσκεται στο χώρο του πάρκινγκ των Αγ. Αποστόλων στις 18-12-2010 στις 11 το πρωί.

Με εκτίμηση

"Sponsored links"

Για τον σύλλογο

Ο Πρόεδρος: Αρχοντάκης Γεώργιος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live