Διασυλλογικός Παγκρήτιος Αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΑΡΙΑΔΝΗ»

Κανένα σχόλιο

Ο Ν.Ο.Χανίων συμμετείχε στο διασυλλογικό Παγκρήτιο αγώνα ιστιοπλοίας τριγώνου «Αριάδνη» που διεξάχθη στο Ηράκλειο στις 13-14 Μαρτίου. Συμμετείχαν 3 σκάφη τύπου Optimist και 1 σκάφος τύπου Laser. Στα Optimist κυβερνήτες ήταν ο Αλεβιζάκης Λευτέρης, η Παπαδάκη Αναστασία, ο Ψαρομήλιγκος Στέφανος ενώ στα Laser η Μπέκα Σοφία.Προπονήτρια της ομάδας Μπέκα Άννα. Αν και παρθενική εμφάνιση σ’ αγωνιστικό επίπεδο για τους αθλητές η ομάδα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ν.Ο.Χανίων δείχνει πολλά υποσχόμενη για το μέλλον. Στα Optimist ανάμεσα σε 52 συμμετοχές τερμάτισαν 26, 29,30 αντίστοιχα ενώ στα Laser η Σοφία Μπέκα 7η.

Συγχαρητήρια σ’ όλους τους μικρούς κυβερνήτες και ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του Ν.Ο.Χ. (παράγοντες, γονείς, χορηγούς) για την ανάδειξη προώθηση και εξέλιξη του αθλήματος.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live