Δικαίωση της Ε.Σ.Α.μεΑ. για το εξέταστρο των 5 ευρώ – Εγκύκλιος του υπ. Υγείας εξαιρεί τα Άτομα με Αναπηρία και τους χρόνια πάσχοντες

Κανένα σχόλιο

Μετά από την κινητοποίηση και την άμεση παρέμβαση της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της στο υπουργείο Υγείας, σχετικά με το εξέταστρο των 5 ευρώ, που επιβλήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, το υπουργείο εξέδωσε επείγουσα εγκύκλιο με την οποία εξαιρεί τους χρόνια πάσχοντες και τα άτομα με αναπηρία από την καταβολή του.

Όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, οι χρόνια πάσχοντες (καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, Α.ΜΕ.Α. κλπ.) που προσέρχονται στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας, στα οποία παρακολουθούνται, δεν επιβαρύνονται της καταβολής του εξέταστρου.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ χαιρετίζει αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι παρακολουθεί άγρυπνα οτιδήποτε αφορά τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους και από κοινού με τους φορείς της παρεμβαίνει για την αποφυγή θέσπισης αρνητικών ρυθμίσεων και μέτρων.

"Sponsored links"

Ο αγώνας είναι ακατάπαυστος και ακάματος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live