Εγκαίνια σχολείου από την κ. Σχοιναράκη

Κανένα σχόλιο

Άλλο ένα σχολείο ολοκλήρωσε η Νομαρχία Ηρακλείου. Πρόκειται για το 45ο Δημοτικό Σχολείο στις Τρεις Βαγιές Ηρακλείου, το οποίο εγκαινίασε η Νομάρχης Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη. Η κατασκευή του σχολείου εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης 2000-2006 και χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από το ΕΤΠΑ και κατά 20% από εθνικούς πόρους.

Στα εγκαίνια του σχολείου παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και κ. Μανώλης Στρατάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολος Κλινάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλεξάκης, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Αριστείδης Αντωνάκης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κ. Νίκος Μεντζίνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» κ. Γιάννης Στεφανάκης, ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ κ. Άρης Βαλλατίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες από τη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Ηρακλείου, σχολικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και πλήθος κόσμου.

Η κατασκευή του 45ου Δημοτικού Σχολείου είναι ένα έργο προϋπολογισμού 3.250.000€. Πρόκειται για δωδεκαθέσιο Δημοτικό που κατασκευάστηκε σε τμήμα 4.200 τ.μ., οικοπέδου συνολικού εμβαδού 7.500 τ.μ.

"Sponsored links"

Το κτίριο περιλαμβάνει 12 αίθουσες διδασκαλίας, τέσσερα εργαστήρια (πληροφορικής, φυσικών επιστημών τεχνολογίας και εργαστήρι), βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρους διοίκησης, βοηθητικούς και  ημιυπαίθριους χώρους. Ο αύλειος χώρος, συνολικής επιφάνειας 2.672 τ.μ. διαμορφώθηκε με ελεύθερους χώρους παιχνιδιού και πρασίνου, αθλητικό γήπεδο και στεγασμένους χώρους.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live