Εκδήλωση αλληλεγγύης για την Ουγκάντα

Κανένα σχόλιο

Η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου και το Γραφείο Κρήτης των Γιατρών του Κόσμου διοργανώνουν εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουγκάντα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας  και  Αποκορώνου (Οδός  Αντωνίου Γιάνναρη 2, 1ος  όροφος).

Στην εκδήλωση θα προβληθεί οδοιπορικό της παρουσίας και της δράσης των Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου στην Ουγκάντα, του Αντρέα Θωμόπουλου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Χανίων, υπό τη διεύθυνση της κ. Δέσποινας Δρακάκη, θα παρουσιάσει μια επιλογή μελωδιών αφιερωμένες στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Ώρα έναρξης 8:00μ.μ.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live