Εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ

Κανένα σχόλιο

Το Παράρτημα Χανίωντ της ΕΛΕΠΑΠ οργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν μέλη της Διοίκησης του Παραρτήματος, της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδομένων του Παραρτήματος, θα τιμηθούν οι Μεγάλοι Ευεργέτες, και οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, ενώ θα προβληθεί και βίντεο με τις δραστηριότητες του Κέντρου και την ιστορική του πορεία.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live