Ενημερωτική δράση ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ

Κανένα σχόλιο

Μέλη και προσωπικό  των συμβουλευτικών κέντρων εφήβων και ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση στους φιλάθλους του ΟΦΗ, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010, από τις 14:00 έως τις 17:00 στον αγώνα ΟΦΗ – Ηλιούπολη.

Η ενημέρωση αυτή πραγματοποιείται με αφορμή τη συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και της ΠΑΕ ΟΦΗ, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση σε θέματα έγκαιρης παρέμβασης και εξαρτήσεων.

Η δράση θα περιλαμβάνει τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού καθώς και διανομή χειροποίητης πυξίδας  με το μήνυμα «Χάθηκες;» την οποία έχουν επιμεληθεί τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live