Ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με τις ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Α.Ε. (Εταιρεία του Υπ. Ανάπτυξης) και τους Εμπορικούς Συλλόγους Χανίων και Ρεθύμνης, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 14/12/2010 και ώρα 5.00μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων 4ου ορόφου με θέμα «Ενημέρωση για την δράση (digi – retail) ενίσχυση επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου και υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων καθώς και για την δράση (digi – content) ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα ψηφιακού και ευρυζωνικού περιεχομένου»

Το πρόγραμμα αφορά όλες τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου και ενισχύει την αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών με σκοπό την αναδιοργάνωση των επιχειρήσεων, εξοικονόμηση πόρων αλλά και ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης του κύκλου εργασιών.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής για την δράση digi-retail από 6-12-2010 έως 14-1-2011.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live