Εορτή του Αγίου Μακαρίου στην ΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη, 19. Ιανουαρίου 2011, τιμάται η μνήμη του Αγίου Μακαρίου του Αιγυπτίου, στον οποίον η Ορθόδοξος Ακαδημία έχει αφιερώσει παρεκκλήσιο στους βράχους βορείως της Ακαδημίας.

Την Τρίτη, 18. Ιανουαρίου,  το απόγευμα και ώρα 17.00, θα τελεσθεί στο παρεκκλήσι Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ, Προέδρου της ΟΑΚ.

Θα ψάλλει η χορωδία του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Κρήτης.

"Sponsored links"

Την επομένη ημέρα θα τελεσθεί Θ. Λειτουργία.

Σε διήγηση του Αγ. Μακαρίου με ισχυρά πνευματικά μηνύματα σχετικά με την ανθρώπινη επικοινωνία και την ύπαρξη του ανθρώπου ως πρόσωπο, βασίζεται το πρόγραμμα ΛΟΓΟΥ  και  ΤΕΧΝΗΣ, το οποίο αναπτύσσει από ετών η Ακαδημία σε διεθνές επίπεδο. Περισσότερα από 350 έργα καλλιτεχνών, από όλες τις ηπείρους έχουν δωρηθεί ήδη και εκτίθενται στην ΟΑΚ. Το πρόγραμμα θα συνεχισθεί, μέχρι να επιτευχθεί συμμετοχή από όλες τις χώρες του κόσμου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live