Επέστρεψε η αποστολή του Δήμου από την Κάρπαθο

Κανένα σχόλιο

Επέστρεψε από τον, αδελφοποιημένο με τον Δήμο Χανίων, Δήμο Καρπάθου η αποστολή, που συμμετείχε στο 3ήμερο προληπτικής ιατρικής (Τεστ Παπανικολάου) από τις  26 έως και 28 Μαρτίου 2010. Στην αποστολή από τον Δήμο Χανίων, την οποία  συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Γεώργιος Βούρβαχης, συμμετείχε εθελοντικά και ανιδιοτελώς κλιμάκιο γιατρών από τα Χανιά, ο  γυναικολόγος κ. Γιακουμάκης Γιάννης και η  κυτταρολόγος Καρδαμάκη Αννυ.

Το 3ημερο προληπτικής ιατρικής διοργανώθηκε στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των Δήμων Χανίων και Καρπάθου και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καρπάθου και την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.).

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live