Επίσκεψη του συλλόγου ΠΡΟ.Τ.Α. στον Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό

Κανένα σχόλιο

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Χανίων (ΠΡΟ.Τ.Α.) επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό, με σκοπό την ενημέρωση και τον συντονισμό των δράσεων για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του ΠΡΟ.Τ.Α. πρότειναν τη συμμετοχή της εκκλησίας, στην καμπάνια του συλλόγου κατά της υπερβολικής ταχύτητας. Η πρόταση έγινε δεκτή από τον σ. Μητροπολίτη Δαμασκηνό. Αναλυτικά στην προσπάθεια θα συμμετέχουν οι ιερείς της Μητρόπολης, με κηρύγματα – παραινέσεις από άμβωνος, ενώ οι εκκλησίες θα προωθήσουν τα έντυπα του Συλλόγου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live