Επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στην Κίσσαμο

Κανένα σχόλιο

Το Γραφείο Χανίων των Γιατρών του Κόσμου, συνεχίζει τις τακτικές εξορμήσεις στήριξης αστέγων και ασθενών προσφύγων, μεταναστών αλλά και Ελλήνων, που διαβιούν στο Νομό Χανίων.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ομάδα από γιατρούς και νοσηλευτές θα επισκεφθεί τη Κίσσαμο και σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελήνου, στις 4μμ στη Σχολή Κωφαλάλων θα εξετάσει όσους κατοίκους της περιοχής δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σας ενημερώνουμε για τις δυνατότητες ενίσχυσης του έργου των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με τους παρακάτω τρόπους.

"Sponsored links"

Συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών : κουβέρτες, υπνόσακοι, υποστρώματα, μπουφάν, παπούτσια, ξηρά τροφή (μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες κλπ) και φάρμακα.

Οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών φαρμάκων καθώς και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι), είτε με κατάθεση στο λογαριασμό των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, είτε στα Γραφεία μας στην οδό Μπονιαλή 11, κάθε απόγευμα 6-9μμ.
Μετά την κατάθεση σας, παρακαλούμε καλέστε στο 2821023110 ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live