Επικεφαλής αντιπροσωπείας της Βουλής στο Διατλαντικό Φόρουμ ο Ευτύχης Δαμιανάκης

Κανένα σχόλιο

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται από την Κυριακή ο βουλευτής Χανιών του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, προκειμένου να μετάσχει στο 10ο ετήσιο Διατλαντικό Φόρουμ.

Το συγκεκριμένο φόρουμ διοργανώνεται από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, το Ατλαντικό Συμβούλιο των ΗΠΑ και το Ινστιτούτο Εθνικών Στρατηγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Ουάσινγκτον. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του αναμένεται να συζητηθούν θέματα διεθνούς διπλωματίας και αμυντικής πολιτικής, όπως οι σχέσεις ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα αποτελέσματα της 22ης συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα, κ.ά.

Στην ελληνική αποστολή, η οποία θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα, μετέχουν ακόμη οι βουλευτές Εύα Καϊλή, Άγγελος Τόλκας, Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Σωτήρης Χατζηγάκης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live