Επιστολή Σκουλάκη σε Πρόεδρο ΕΚΑΒ για τα προβλήματα του Τομέα Χανίων

Κανένα σχόλιο

Επιστολή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τομέας του ΕΚΑΒ Χανίων απέστειλε σήμερα ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Χανίων Μανώλης Σκουλάκης προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Ι. Ροτζώκο. Στην επιστολή, η οποία ήρθε σε συνέχεια των προφορικών επαφών του κ. Σκουλάκη για τα θέματα του τομέα ΕΚΑΒ στα Χανιά, καταγράφονται εκτενώς τα κύρια ζητήματα που χρήζουν άμεσης προώθησης για την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας και της αποτελεσματικότητας του ΕΚΑΒ, όπως αυτά είχαν αποτυπωθεί στη πρόσφατη συνάντηση του κ. Σκουλάκη με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σκουλάκης ζητά από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ να υπάρξει:

1. ενίσχυση του ΕΚΑΒ Χανίων με μεταθέσεις υπαλλήλων που υπηρετούν σε άλλες περιοχές της χώρας (8 τουλάχιστον άτομα έχουν αιτηθεί τη μετακίνηση τους από Αθήνα). Για το συγκεκριμένο θέμα υπενθυμίζεται πως είχε δεσμευτεί γραπτώς στη Βουλή και ο πρ. υφυπουργός Γ. Παπαγεωργίου σε σχετική ερώτηση του Μ. Σκουλάκη.

"Sponsored links"

2. ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ μ’ ένα (1) επιπλέον σύγχρονο ασθενοφόρο, δεδομένου ότι:

Α) κάθε χρόνο γίνονται 1.000 διακομιδές περίπου εκτός Ν. Χανίων

Β) τα τρία υπάρχοντα ασθενοφόρα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση σε όλο το νομό, δεδομένης και της ανεπάρκειας των Κέντρων Υγείας να καλύψουν τις βάρδιες των ασθενοφόρων που διαθέτουν, με αποτέλεσμα η συχνότητα των βλαβών να είναι πολύ συχνή.

3. δημιουργία ενός νέου Τομέα του ΕΚΑΒ σε περιοχή με άμεση πρόσβαση στο ΒΟΑΚ όπου δυστυχώς κάθε χρόνο σημειώνεται μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες του Νομού. Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν νέοι τομείς ΕΚΑΒ σε περιοχές όλων των νομών της Κρήτης (Μοίρες, Ιεράπετρα, Σητεία, Ανώγεια, Τζερμιάδο, Χερσόνησος,  Γιόφυρο – δίπλα στο Παγκρήτιο Στάδιο) πλην του Νομού Χανίων.

4. προώθηση των διαδικασιών για την κατασκευή νέου κτιρίου για τη στέγαση του Τομέα Χανίων εντός του Γ.Ν. Χανίων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live