ΕΠΚΧΑΝ: Βενζίνη Αμόλυβδη με καπέλο

Κανένα σχόλιο

Επειδή δεχτήκαμε επώνυμες τηλεφωνικές  καταγγελίες από συμπολίτες μας για βενζινάδικα που δραστηριοποιούνται  στο Νομό μας, ότι πουλούσαν αμόλυβδη βενζίνη με” καπέλο”, τιμή ανεβασμένη λόγο της απεργίας των Τελωνειακών, συγκεκριμένης εταιρείας, οφείλουμε να το καταγγείλουμε δημόσια και να απευθυνθούμε σ’ αυτές τις  επιχειρήσεις , εκφράζοντας την δυσαρέσκεια μας τονίζοντας τους ότι, η πρακτική τους αυτή δεν τους τιμά ούτε σαν επιχειρηματίες αλλά και ούτε σαν κατοίκους των Χανίων, αλλά και να τους ενημερώσουμε ταυτόχρονα  ότι οι ενέργειες  αυτές διώκονται  ποινικά από τον Αγορανομικό Κώδικα, αλλά και για   κάποια ελάχιστα Ευρώ χάλασαν την εικόνα του κλάδου των βενζινοπωλών στο Νομό μας.Περιμένουμε την κατάθεση ενυπόγραφων καταγγελιών, τις οποίες εν συνεχεία  θα τις διαβιβάσουμε αφενός  στις αρμόδιες Αρχές για την επιβολή των νομίμων κυρώσεων, αλλά και στο Συνδικαλιστικό τους όργανο.
Καλούμε τους καταναλωτές  να συγκρίνουν την τιμή που αγόραζαν από το ίδιο Βενζινάδικο την Αμόλυβδη Βενζίνη πριν την απεργία των Τελωνειακών και την τιμή που τους προσφέρεται σήμερα και εάν διαπιστώσουν άνοδο της τιμής, θα πρέπει να διαμαρτυρηθούν για το ανέβασμα της τιμής “καπέλο” στον ίδιο τον πρατηριούχο αλλά και στο Γραφείο Προστασίας του Καταναλωτή της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , τηλεφωνώντας στο τηλ. 2821092666 αλλά και να αποφύγουν τον εφοδιασμό καυσίμου από το συγκεκριμένο πρατήριο.
Η  Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών
Ιωάννα  Μελάκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live