ΕΠΚΧΑΝ: Επείγουσα ανακοίνωση

Κανένα σχόλιο

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους καταναλωτές ότι η σταθερή επικοινωνία με πάροχο τον Ο.Τ.Ε, διακόπηκε, από βίαια εξωτερική βλάβη.

Επομένως οι καταναλωτές που επείγονται να επικοινωνήσουν με την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, μπορούν να επικοινωνούν στο κινητό 6989855465 έως ότου η βλάβη αποκατασταθεί.

Όπως μας διαβεβαίωσε η υπεύθυνη Διευθύντρια του Τοπικού Παραρτήματος γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης αλλά η ζημιά έχει πλήξει όλο το κείμενο τετράγωνο της περιοχής που χρησιμοποιεί την παροχή του Ο.Τ.Ε.

"Sponsored links"

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Μελάκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live