ΕΠΚΧΑΝ: Φωτιά οι τιμές των καυσίμων στην Κρήτη – Προστατεύστε τους Καταναλωτές

Κανένα σχόλιο

Σε επιστολή που έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων, στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνισμού, κ.Μιχάλη Χρυσοχοίδη, η οποία κοινοποιείται και στον Υφυπουργό κ.Χ. Ρόβλια, ζητάει την άμεση παρέμβαση του, για τις τιμές “φωτιά”στα καύσιμα στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:
Από τα Χανιά εμείς οι καταναλωτές, σας καλούμε ως αρμόδιο Υπουργό, μέσω των κοστολογικών ελέγχων των Υπηρεσιών σας, να μας δικαιολογήσετε την διαφορά της επιβάρυνσης των 10 λεπτών / ανά λίτρο, που καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε επιπλέον, έναντι των καταναλωτών άλλων περιοχών της Χώρας και θέλουμε να μας πείσετε για το άδικο της διαμαρτυρίας μας.

H κερδοσκοπία, έδειξε επιτέλους το πρόσωπό της, με την ανιούσα τιμή στα καύσιμα στο Νομό μας, που έσπασε τιμή “ρεκόρ” στην τιμή της αμόλυβδης στα 1,76 Ευρώ στα Χανιά.

"Sponsored links"

Η Υπομονή μας έχει εξαντληθεί , από την κωλυσιεργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για ξεκαθάρισμα του τοπίου στην αγορά των καυσίμων, και ζητούμε από σας τον εποπτεύοντα Υπουργό, να ζητήσετε το πόρισμα της Αρχής, αφενός μεν για να βρείτε και εσείς ποιος αισχροκερδεί στην Αγορά των καυσίμων και στην πλάτη των καταναλωτών, αλλά και να επιβληθούν οι ποινές που ανακοινώσατε , σ’ αυτούς που έχουν την ευθύνη, για την αβάστακτη ακρίβεια, αλλά και να απαλλαχθούν οι έντιμοι βενζινοπώλες από το πέπλο της συκοφαντίας που τους έχει περιλούσει”

Γνωρίζουμε ότι, όραμά σας είναι, η πάταξη του παρεμπορίου, σε όλα τα επίπεδα, η ομαλότητα της αγοράς, η μείωση των τιμών, επιτέλους τολμήστε, ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, περιμένουμε γενναίες παρεμβάσεις, τολμηρά μέτρα, μέτρα της περίστασης, προστατεύσετε τους καταναλωτές!! Οι διαρρέουσες στα ΜΜΕ αιτιολογίες δεν κάμπτουν την υπομονή μας, η ακρίβεια θερίζει ανελέητα τον λιγοστό οικογενειακό μας προϋπολογισμό, επομένως τώρα παρά ποτέ χρειαζόμαστε την στήριξη του αρμόδιου Υπουργού, που ξέρει να τολμά και να διαχειρίζεται τα δύσκολα.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live