Ημέρα Δράσης για το Βάι

Κανένα σχόλιο

Ένα μοναδικό οικοσύστημα του τόπου μας, το φοινικόδασος στο Βάι, αναζητεί με αγωνία τη φροντίδα, το σεβασμό και την προστασία που του αξίζουν. Οι πιέσεις που δέχεται το Βάι είναι πολλές, η υποβάθμισή του ορατή και οι νέοι κίνδυνοι που εμφανίστηκαν δεν επιτρέπουν άλλο εφησυχασμό. Ο Δήμος Ιτάνου και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παρ. Κρήτης οργανώνουν στις 18 Απριλίου την «Ημέρα Δράσης για το Βάι» στην παραλία του φοινικόδασους. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται ο κώδωνας του κινδύνου για το Βάι και να τεθούν επί τάπητος όλα τα αναγκαία μέτρα που χρειάζεται η ορθή διαχείριση της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συμβολική περικύκλωση του φοινικόδασους, δραστηριότητες από ομάδες μαθητών των σχολείων της περιοχής και ημερίδα με τίτλο «Βάι – προτάσεις για την επόμενη μέρα». Καλούμε τον κόσμο και τους φορείς της Κρήτης να έλθουν στο Βάι στις 18/4. «αγκαλιάζοντας» το φοινικόδασος και διατρανώνοντας τη θέληση της κοινωνίας του νησιού μας για τη λήψη μέτρων που θα προστατέψουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Ο Δήμαρχος Ιτάνου

"Sponsored links"

Γιάννης Χατζηνάκης

Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παρ. Κρήτης

Κωστής Καμπιτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live