Ημερίδα για τις προοπτικές ανάκαμψης των επιχειρήσεων

Κανένα σχόλιο

«Ελληνική Επιχείρηση εν μέσω κρίσης – παρούσα κατάσταση και προοπτικές» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά. (Αντ. Γιάνναρη 2).

Στην ημερίδα που διοργανώνουν η εταιρεία «Anasigrotisis» Επιχειρήσεων –  Ιδιωτών και το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης ομιλητές θα είναι οι:

Παναγιώτης Μπατσαρισάκης Οικονομικός Σύμβουλος – Anasigrotisis

"Sponsored links"

Φώτης Πασιούρας Επικ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

Γιάννης Μαλανδράκης Τραπεζικό Στέλεχος – Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πλατανιά

Βαγγέλης Σπανουδάκης Πρόεδρος ΕΒΕΧ

Μιχάλης Καθαράκης Διευθυντής  ΚΕΚ  Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης ενώ θα συντονίσει ο Παναγιώτης Μπατσαρισάκης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live