Ημερίδα τιμής και μνήμης με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μάνου Κατράκη

Κανένα σχόλιο

Το Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» και το Παγκρήτιο Καλλιτεχνικό Σωματείο «ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΑ» με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου Πρωταγωνιστή Μάνου Κατράκη, διοργάνωσαν ημερίδα τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 και ώρα 6μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Κρητική Εστία, στην οδό Στράβωνος αρ. 12, Παγκράτι.

Τους παρευρισκομένους που με την παρουσία τους κατέκλυσαν το αμφιθέατρο και τίμησαν τον κορυφαίο πρωταγωνιστή, χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κ. Στέλιος Παλάσσαρος ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του μεγάλου ηθοποιού.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρητική Μούσα κ. Σωτήρης Αρετουλάκης. Το πρόγραμμα συντόνισε ο συγγραφέας κ. Βασίλης Βασιλικός. Για τη ζωή και το έργο του ηθοποιού μίλησαν:

"Sponsored links"

Ο κ. Μάνος Δερμιτζάκης, Πολιτικός Μηχανικός. Ο κ. Στάθης Λιβαθινός, Σκηνοθέτης και o κ. Βασίλης Μαρτσάκης, Θεατρολόγος. Ακολούθησε προβολή της ταινίας «Μονόγραμμα» την οποία προσέφεραν για την εκδήλωση οι Γιώργος και Ηρώ Σγουράκη και η ημερίδα κορυφώθηκε με κρητικούς χορούς που παρουσίασε η χορευτική ομάδα των φοιτητών της Κρητικής Εστίας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live