Η ΑΝΕΚ LINES σταθερός αρωγός της «κοινωνικής μέριμνας» του Ηρακλείου Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το σπουδαίο έργο του Παιδικού Σταθμού του Συλλόγου Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» στο Ηράκλειο Κρήτης στηρίζει και ενισχύει για μία ακόμη χρονιά η ANEK LINES. Εκπρόσωποι της εταιρείας επισκέφθηκαν τον Παιδικό Σταθμό ενόψει των ημερών του Πάσχα για να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Με κοινωνική ευαισθησία η ANEK LINES βρίσκεται σταθερά δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται στον Παιδικό Σταθμό της «Κοινωνικής Μέριμνας» προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και δώρα στα 55 παιδιά και το προσωπικό του Σταθμού, που θα καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τους εκπροσώπους της ΑΝΕΚ υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν με ιδιαίτερη χαρά η Πρόεδρος του Σταθμού κα Μαίρη Παχιαδάκη, οι νηπιαγωγοί και το προσωπικό. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι εκδηλώσεις των μικρών παιδιών, που ευχαρίστησαν για τα δώρα τους με τον καλύτερο τρόπο: με χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Ο Σύλλογος Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» λειτουργεί εθελοντικά και για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρει, με ευσυνειδησία και  ανιδιοτέλεια ουσιαστική βοήθεια στις εργαζόμενες, άπορες και χαμηλού εισοδήματος μητέρες, μέσω της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στο Ηράκλειο Κρήτης.

"Sponsored links"

Η συνδρομή της ANEK LINES στο έργο του Συλλόγου Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» εντάσσεται στην ευρύτερη εταιρική της φιλοσοφία να λειτουργεί με δέσμευση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υλική και ηθική υποστήριξη κοινωνικών ομάδων ή ατόμων που έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο των παιδιών.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live