Η ΕΠΚΧΑΝ συμπαρίσταται στους εργαζόμενους στην εφημερίδα «ΝΕΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ»

Κανένα σχόλιο

Μας λυπεί ιδιαιτέρως η αναστολή της κυκλοφορίας της εφημερίδας “Νέος Κήρυκας”. Σε όλους τους εργαζομένους στην εφημερίδα “Νέος Κήρυκας” και στις οικογένειές τους εκφράζομε την συμπαράστασή μας.

Είναι πραγματικά λυπηρό όταν αναστέλλεται η λειτουργία κάποιου ΜΜΕ, γιατί τα ΜΜΕ είναι σημαντικοί αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλουμε εμείς ως ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών, για ενημέρωση σε καθημερινή βάση, για ένα καλύτερο αύριο για τους καταναλωτές.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων

"Sponsored links"

Ιωάννα Μελάκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live