Η παραχώρηση του παλαιού αιγιαλού στους Δήμους Μηθύμνης και Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Απάντηση στην αναφορά που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης με την οποία ζητούσε «την παραχώρηση της χρήσης της δημόσιας έκτασης μεταξύ του παλαιού αιγιαλού και της παραλίας, στους Δήμους Μηθύμνης και Κισσάμου», έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Στην απάντηση του ο κ. Παπακωνσταντίνου, αφού κάνει γνωστό πως «αρμόδια για τη διοίκηση και τη διαχείριση των ακινήτων του δημοσίου (Ν. 973/79) είναι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (Κ.Ε.Δ.)» επισημαίνει ότι «το σχετικό αίτημα των Δήμων Μηθύμνης και Κισσάμου, διαβιβάσθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία Χανίων στο Περιφερειακό Κλιμάκιο της Κ.Ε.Δ. στο Ηράκλειο την 28η Ιανουαρίου 2010».

Τέλος, ο αρμόδιος υπουργός σημειώνει ότι

"Sponsored links"

«το εν λόγω αίτημα θα εξετασθεί από τις υπηρεσίες της Κ.Ε.Δ. ως προς τη δυνατότητα ικανοποίησης του, στα πλαίσια του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία της Εταιρείας και εν συνέχεια θα εισαχθεί το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ. για λήψη σχετικής απόφασης».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live