Θετικά βλέπει το ΥΠΕΚΑ την πρόταση του Δημάρχου Ηρακλείου για ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων Κνωσσού

Κανένα σχόλιο

Απαντώντας σε Αναφορά που είχε καταθέσει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Μανόλης Στρατάκης, σχετικά με την πρόταση του Δήμου Ηρακλείου για την ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων Κνωσσού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ.Σηφουνάκης, αναφέρει ότι:

“Το ΥΠΕΚΑ, ως συνεποπτεύον μαζί με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού την Α.Ε. “Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις”, αντιμετωπίζει κατ’ αρχήν θετικά την πρόταση του Δημάρχου Ηρακλείου, οι δυνατότητες και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της οποίας, θα πρέπει να εξεταστούν συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεργασία πάντα με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού που είναι αρμόδιο για την προστασία, ανάδειξη και αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων”.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live