Ισχυρή παρουσία της ΑΝΕΚ LINES & στην 26η PHILOXENIA

Κανένα σχόλιο

Η ANEK LINES, δυναμικά παρούσα, στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού- Philoxenia 2010, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Σε ένα μοντέρνο & άκρως εντυπωσιακό περίπτερο, η ΑΝΕΚ LINES, υποδέχτηκε για μία ακόμα χρονιά, tour operators, travel agents, εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων τουρισμού, ξενοδόχους, οικονομικούς παράγοντες, δημοσιογράφους κλπ.

Τα στελέχη της ΑΝΕΚ ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις εξαιρετικές προσφορές της  εταιρείας τόσο στους ελληνικούς προορισμούς, όσο και σ’ αυτούς του εξωτερικού. Στόχος της εταιρείας ήταν η πληροφόρηση του κόσμου σχετικά με την πληθώρα των υπηρεσιών που προσφέρει η ΑΝΕΚ στον τομέα της ακτοπλοΐας και του τουρισμού, που αποτελούν νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, για μία ακόμα φορά το ελληνικό ελαιόλαδο είχε την τιμητική του. Η ΑΝΕΚ LINES, ως πρέσβειρα του ελαιολάδου διεθνώς, ενημέρωσε το κοινό για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου, ενός προϊόντος συνυφασμένου με τον πολιτισμό της χώρας μας και εξαιρετικής σημασίας για την οικονομία.

"Sponsored links"

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Philoxenia, που πραγματοποιείται από το 1985, είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού της χώρας μας. Αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο του ελληνικού τουρισμού και πόλο έλξης  τόσο για τους εμπορικούς επισκέπτες όσο  και για το ευρύ κοινό.

Η ΑΝΕΚ LINES, πάντα παρούσα στις σημαντικότερες ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, αποτελεί φορέα ανάπτυξης και προώθησης του ελληνικού τουρισμού σε διεθνή κλίμακα. Η άψογη ποιότητα των πολλαπλών υπηρεσιών της, έχουν κατατάξει την ΑΝΕΚ  ως  μια από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδος.

Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: mf@anek.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live