Κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών στο σημερινό συλλαλητήριο

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων καλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Χανίων σε συμμετοχή στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Χανίων σήμερα Τετάρτη 12 Μαϊου 2010, στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία της Αγοράς των Χανίων.

Λέμε όχι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όχι στις περικοπές μισθών και τις απολύσεις εργαζομένων, όχι στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που θέλει να μας κάνει όλους να δουλεύουμε 40 και περισσότερα χρόνια και να βγαίνουμε στη σύνταξη μετά τα 65, ενώ ταυτόχρονα περικόπτονται δραστικά οι συντάξεις. Να πληρώσουν τώρα οι τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο που κερδοσκοπούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Να αποσυρθεί το νέο Πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία που προβλέπει μαζικές μειώσεις στους διορισμούς εκπαιδευτικών την επόμενη χρονιά και θα οδηγήσει σε κλείσιμο σχολείων στην ύπαιθρο και σε τμήματα με 30 μαθητές στην πόλη, ενώ πετάει στον κάλαθο των αχρήστων την προϋπηρεσία πολλών συναδέλφων που εργάζονται χρόνια στην εκπαίδευση.

"Sponsored links"

Για το Δ.Σ.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live