Κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου – Δημιουργία χώρου πρασίνου – Κέντρου Υγείας και σχολικής μονάδας

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη χθες στο Δήμο Χανίων με τον Γενικό Γραμματέα Υγείας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον του νέου Δημάρχου Χανίων για τον τομέα της Υγείας.Επίσκεψη στους χώρους του παλιού Νοσοκομείου Χανίων πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νικόλαος Πολύζος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χανίων, Εμμανουήλ Σκουλάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν επί τόπου την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το κτίριο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Βουλευτή Ν. Χανίων, Ευτύχη Δαμιανάκη, του Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολου Βουλγαράκη, του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ, κ. Φραγκιαδουλάκη, του Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων, κ. Δουλγεράκη,  Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Γενικό Γραμματέα να χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο Χανίων -με τον οποίο συνδέεται από το παρελθόν- «τεχνικό και πολιτικό του δάσκαλο». Ο κ. Σκουλάκης έθεσε το ζήτημα της κατεδάφισης του κτιρίου του παλιού Νοσοκομείου Χανίων και της δημιουργίας χώρου πρασίνου, Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου και σχολικής μονάδας. Ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι θα ενημερώσει τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και θα θέσει το συγκεκριμένο θέμα για έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

"Sponsored links"

Το δεύτερο ζήτημα, που έθεσε ο κ. Σκουλάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, είναι η χρηματοδότηση από πλευράς Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της κατασκευής ενός νέου Κ.ΑΠ.Η. στον Δήμο Χανίων, ενώ παράλληλα επεσήμανε για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για βελτίωση όλων των Υπηρεσιών που παρέχονται στα όρια του Δήμου και ιδιαίτερα εκείνων που αφορούν την υγεία.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νικόλαος Πολύζος, εξέφρασε από την πλευρά του την πολιτική βούληση για έγκριση της σκοπιμότητας των προτάσεων του Δήμου Χανίων. Θετική ήταν η ανταπόκριση του κ. Πολύζου και στο ζήτημα της κατασκευής νέου ΚΑΠΗ. Ο Γενικός Γραμματέας επεσήμανε ότι η χρηματοδότηση και των δύο προτάσεων του Δήμου Χανίων θα μπορέσει να ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους στις προθέσεις της δημοτικής αρχής των Χανίων εξέφρασαν ο Βουλευτής Ν. Χανίων, κ. Δαμιανάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Βουλγαράκης και ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ, κ. Φραγκιαδουλάκης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live