Κοπή πίτας και παρουσίαση ημερολογίου από τον σύλλογο προβολής Κισάμου «η Γραμπούσα»

Κανένα σχόλιο

Την ετήσια πανηγυρική εκδήλωσή του οργανώνει τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου Η ΓΡΑΜΠΟΥΣΑ.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κισάμου, θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και θα γίνει η παρουσίαση του ημερολογίου 2011 από τον Πρόεδρο των Πνευματικών Δημιουργών Χανίων και Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δημήτρη Νικολακάκη.

Όπως είναι γνωστό, στο φετινό ημερολόγιο προβάλλονται καλλιτεχνικοί θησαυροί από τοιχογραφίες των βυζαντινών ναών της Κισάμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, Κρητική μουσική θ’ αποδώσει το συγκρότημα του Περικλή Τζουγανάκη. Συμμετέχουν επίσης ο Σύλλογος Ριζιτών Κισάμου και το παιδικό συγκρότημα της Σχολής Παραδοσιακών Χορών Άλκηστης Ξηρουχάκη.

"Sponsored links"

Θ’ ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live