Μάγεψαν τα μουσικά σύνολα της νομαρχίας Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία των μουσικών συνόλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ.

Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μικτή χορωδία και την Παιδική – Νεανική Χορωδία της Νομαρχίας σε μια εξαιρετική εμφάνιση, με την οποία αποχαιρέτησαν τη χρονιά που φεύγει και το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την αίθουσα, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τη σοβαρή και μεθοδική δουλειά των συντελεστών, η οποία έδωσε εξαιρετικό αποτέλεσμα. Την εκδήλωση χαιρέτησε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη. Η κ. Σχοιναράκη τόνισε το όραμα της Νομαρχιακής Αρχής για την καλλιέργεια και την προβολή της μουσικής στο Νομό Ηρακλείου αλλά και εν γένει στην Κρήτη και έστειλε σε όλους μήνυμα για υγεία, ευτυχία, δύναμη, δημιουργία και αλληλεγγύη στη νέα χρονιά.

"Sponsored links"

Στο κοινό παρουσιάστηκαν από τη Συμφωνική Ορχήστρα μουσικά αποσπάσματα από τον παγκόσμιο και τον Ελληνικό κινηματογράφο με ταυτόχρονη προβολή εικόνας. Τη διεύθυνση είχε ο Παναγιώτης Φουρναράκης, σολίστ ήταν η Λένα Χατζηγεωργίου και στο πιάνο βρισκόταν ο Νίκος Βλαζάκης. Την ενορχήστρωση των κομματιών έκανε ο Γιάννης Μαλλιόπουλος. Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας ήταν το κανάλι CRETA και το Ράδιο Κρήτη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live