Με σεβασμό αλλά και πάθος κόντρα σε Παναχαϊκή ο Πλατανιάς

Κανένα σχόλιο

Τέσσερα νέα πρόσωπα συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Πλατανιά για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Παναχαϊκή.Πρόκειται για τους Προβατίδη, Γεωργόπουλο, Κατρανίτσα και Πιτσόκο, αν και για τον τελευταίο πραγματοποιείται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να του εκδοθεί το δελτίο και να είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Τίμο Καβακά. Αντίθετα, αναγκαστικά εκτός θα μείνει ο Μαζιώτης, το δελτίο του οποίου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ συν τοις άλλοις, θεωρείται ακόμα ανέτοιμος να βοηθήσει μιας και υστερεί σε φυσική κατάσταση.

Η προετοιμασία του Πλατανιά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα την Τρίτη το πρωί και η αποστολή είναι η εξής: Λιούρδης, Δασκαλάκης, Τζανής, Παληγεώργος, Γεωργόπουλος. Παπαδημητρίου, Κατρανίτσας, Αθανασιάδης, Τσοντάκης, Μουνάφο, Πότσι, Μιρτσέτα, Λούκεζ, Προβατίδης, Μαρτσάκης, Πιτσόκος, Κατσικοκέρης, Μπαξεβάνης.

Σύμφωνα με τον Τίμο Καβακά: «θα υποδεχτούμε την πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας. Από μόνο του, το όνομα της Παναχαϊκής προκαλεί σεβασμό. Είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό αλλά και με μεγάλο πάθος. Θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Τα παιδιά θα έλεγα πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Τις ημέρες που υπήρχε η διακοπή λόγω των Χριστουγέννων προσπαθήσαμε να μη χάσουμε το ρυθμό μας αλλά να δουλέψουμε όσο καλύτερα γινόταν. Το ματς αυτό είναι υψίστης σημασίας για μας, προκειμένου να μπορέσουμε να καθορίσουμε ένα νέο στόχο που είναι να πλασαριστούμε μέσα στην πρώτη 4άδα».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live