Μουσική βραδιά από τα μουσικά σύνολα της Νομαρχίας Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Μουσικά αποσπάσματα από τον παγκόσμιο και τον Ελληνικό κινηματογράφο με ταυτόχρονη προβολή εικόνας, θα παρουσιάσουν τα Μουσικά Σύνολα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.

Η μουσική βραδιά από τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μικτή Χορωδία και τη Παιδική – Νεανική Χορωδία της Νομαρχίας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 20:30 στο κινηματοθέατρο «Αστόρια».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live