Μουσικοθεατρική παράσταση από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης-Φυσικής Αποκατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων, σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου  2010 και ώρα 10.30 π. μ. στη μουσικοθεατρική παράσταση  με τίτλο «Αϊ Βασίλης» που θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θ.Χ.Π Χανίων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροτεχνίες των εργαστηρίων  κεντηστικής ,αγγειοπλαστικής, ξυλογλυπτικής .

Η Διοικήτρια  του Θ.Χ.Π. Χανίων

"Sponsored links"

Αμαλία Μπασιά-Θεοδωράκη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live