Μπάχαλο στο Ι.Κ.Α

Κανένα σχόλιο

Στις 29 -12-2010 προσήλθα στα μικροβιολογικά εργαστήρια του Ι.ΚΑ για να μου κάνουν γενικές εξετάσεις αίματος ,ούρων. Μετά δύο ημέρες ξαναπήγα και παρέλαβα τις εξετάσεις. Είχαν παραλείψει να μου κάνουν την βασικότερη εξέταση, όπως είναι της χοληστερόλ- [χοληστερίνης] H.D.L, τριγλυκερίδιων . Επανήλθα και διόρθωσαν το λάθος τους, αφού μου επανεξέτασαν νέο αίμα.

Ίσως να φανεί κάποιου, ασήμαντο αυτό το συμβάν. Σηματοδοτεί όμως το γενικότερο μπάχαλο στο Ι.Κ.Α και στο Ε.Σ.Υ, διότι και τα νοσοκομεία έχουν τεράστια προβλήματα.

Εντωμεταξύ στο Ι.Κ.Α Χανίων, έχουν λήξει οι συμβάσεις των οικογενειακών γιατρών, και δεν έχουν ανανεωθεί. Έχουν απομείνει δύο για 60.000 ασφαλισμένους και γίνεται χαμός με τις ουρές έξω από τα ιατρεία κάθε ημέρα. Υπάρχουν ελλείψεις και σε άλλες ειδικότητες αλλά πέρα βρέχει.

"Sponsored links"

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, στην οποία ο ασφαλισμένος έχει μειωμένο εισόδημα και δεν έχει την δυνατότητα, να πληρώνει ιδιώτες γιατρούς και κλινικές. Μήπως πρέπει να πάρει ο κόσμος τα κουμπούρια για να λειτουργήσει το σύστημα υγείας στην χώρα μας;

ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live