Νέες καταστροφές στο Αποπηγάδι στις περιουσίες των κατοίκων

Κανένα σχόλιο

Αποπηγάδι, Δευτέρα 27/12/2010

Προς:

Διεύθυνση Δασών Χανίων

"Sponsored links"

Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Εισαγγελία Χανίων

Αστυνομικό τμήμα Καντάνου

Δ/νση προστασίας Δασών ΥΠΕΚΑ

Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Τομέας Νοτίου Ελλάδος

Υπουργό Περιβάλλοντος κυρία Μπιρμπίλη

Περιφερειάρχη Κρήτης

Κυρία Διευθύντρια

σε συνέχεια της προηγούμενης καταγγελίας μας με αρ. πρωτ. 7819/20-12-2010, για παράνομη διαπλάτυνση, εκχερσώσεις και καταστροφή του δάσους, στον δρόμο μήκους 5,5 χλμ περίπου, που οδηγεί στον αιολικό σταθμό στην “Στρογγυλή Κορυφή” στο Αποπηγάδι, σας ενημερώνουμε ότι παρά ταύτα οι παράνομες εργασίες συνεχίζονται εντατικά. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά η παράνομη διαπλάτυνση του δρόμου και οι καταστροφές, επικεντρώνεται στην περιουσία των Μιχελάκηδων, και γύρω από αυτή.

"Sponsored links"

Γνωρίζετε ότι  για τις συγκεκριμένες περιουσίες υπάρχουν νόμιμα συμβόλαια από το 1899 και ότι η οικογένεια των Μιχελάκηδων,  (όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες της περιοχής) δεν αποδέχεται τους σχετικούς δασικούς χαρακτηρισμούς της υπηρεσίας σας, υπερασπίζεται με κάθε νόμιμο τρόπο τις περιουσίες της και έχει προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια για την δικαίωση της. Σας αποστέλλουμε φωτογραφίες με τις νέες επεμβάσεις – καταστροφές.

Παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε αυτοψία για να διαπιστώσετε τις καταστροφές και τις παρανομίες στην περιοχή και στις περιουσίες μας. Ζητούμε την εφαρμογή των νόμων όπως απορρέουν από τις αρμοδιότητες σας και την αυστηρή τήρηση των σχετικών περιβαλλοντικών εγκρίσεων για τον συγκεκριμένο δρόμο, ώστε να σταματήσουν τα παράνομα έργα και η καταστροφή.

Για την Πρωτοβουλία Κατοίκων Σπίνας, Φλωρίων Παλαιών Ρουμάτων και Σέμπρωνα

Μιχελάκης Αντώνης, Σέμπρωνας τηλ. 2821078092

Θεοδωρίδης Σταύρος Παλαιά Ρούματα 6976494807

Καρυωτάκης Κωστής Σπίνα Κάντανος τηλ. 2823022726

Σολανάκης Ευτύχης Σπίνα Κάντανος τηλ. 6948529552

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live