Να κλητευθεί άμεσα για να καταθέσει στην Εξεταστική για Siemens ζητά ο Χρ. Μαρκογιαννάκης

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής  Xανίων της Ν.Δ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης έστειλε προς τον πρόεδρο της  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ  ΤΗΣ «ΥΠΟΘΕΣΗΣ SIEMENS ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΗΣ» Σήφη Βαλυράκη επιστολή στην οποία αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Την 22/02/2010 σας απέστειλα επιστολή με την οποία σας ζητούσα να επισπεύσετε τη κλήση μου ως μάρτυρα ενώπιον της επιτροπής σας. Οι λόγοι που είχα επικαλεστεί είναι κατά την άποψη μου σοβαροί και θα έπρεπε ήδη να έχω κληθεί, πράγμα που δεν έγινε.

"Sponsored links"

Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρακολουθώντας τις εργασίες της επιτροπής σας, διαπιστώνω με λύπη μου ότι, σε σχέση με την έρευνα γύρω από το C4I, εξαιτίας της ελλιπούς γνώσης ή και της άγνοιας ακόμα του πολυσύνθετου αυτού προβλήματος, πολλές και σοβαρές παράμετροι του, μέχρι σήμερα είναι εκτός έρευνας. Αυτό συμβαίνει αφού κανένα από τα μέλη της επιτροπής σας τις γνωρίζει – και είναι λογικό αυτό- οι δε μάρτυρες καταθέτουν, αμήχανοι πολλές φορές, επηρεασμένοι από την επιθετική τακτική ορισμένων συναδέλφων, και το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να προστατέψουν τον εαυτό τους. Το πρόβλημα αυτό σας το είχα επισημάνει και σε τηλεφωνική επικοινωνία μας.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό, εφόσον κληθούν τα πολιτικά πρόσωπα τελευταία όπως έχετε πει, να συμβεί το εξής παράδοξο και επικίνδυνο, τουλάχιστον όσον αφορά το C4I:

Να τεθούν σοβαρά ζητήματα και να κατατεθούν γεγονότα τα οποία όμως ενδεχομένως, εάν δεν κληθούν και πάλι οι ήδη εξετασθέντες μάρτυρες για να τοποθετηθούν επ’ αυτών, να θεωρηθούν αναπόδεικτοι ισχυρισμοί. Σ’ αυτήν την περίπτωση κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για μεροληπτική διαδικασία και προειλημμένες αποφάσεις.

Επανερχόμενος λοιπόν, ζητώ να με καλέσετε το ταχύτερον δυνατόν για να καταθέσω.

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live