Ντόρα Μπακογιάννη: Ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους

Κανένα σχόλιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, εύχεται σε όλες τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2011.

Είναι αδήριτος ανάγκη για μεγάλες θεσμικές αλλαγές και ανατροπές που θ’ ανακουφίζουν τον λαό και θα περιορίζουν τις προνομίες των εχόντων και κατεχόντων εξουσία.

Αλλαγές στο Σύνταγμα, στη Διοίκηση του Κράτους, στις νοοτροπίες και συμπεριφορές των ηγεσιών σε όλα τα επίπεδα.

"Sponsored links"

Αγαπητοί συμπατριώτες, με την ευκαιρία των ευχών του νέου Έτους για οικογενειακή και προσωπική υγεία και ευτυχία, θέλομε να σας καλέσομε να συμμαχήσετε μαζί μας για ν’ αγωνιστούμε για τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, που η Δημοκρατική Συμμαχία έχει στην ιδρυτική της Διακήρυξη, Διακήρυξη Ιδεών και Αρχών.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live