Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη, ΤΟ Δ.Ν.Τ. και τη βία

Κανένα σχόλιο

Δήλωση των εκπροσώπων τύπου των Οικολόγων Πράσινων — Gια τα γεγονότα με τον τραγικό απολογισμό, οι εκπρόσωποι τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και Γιάννης Παρασκευόπουλος έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η έκρηξη μη βίαιης οργής απέναντι στο πολιτικό σύστημα, σκιάζεται από τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν με τραγικό τρόπο. Το να καίγονται άνθρωποι ζωντανοί, δε μπορεί να θεωρηθεί παράπλευρη απώλεια, ούτε αμφισβήτηση κανενός συστήματος. Οδηγεί απλά σε μια κοινωνία που τρώει η ίδια τις σάρκες της και που αδυνατεί να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Η απόρριψη των μέτρων από την κοινωνία, που φάνηκε σήμερα καθαρά, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για εναλλακτική πρόταση διεξόδου και για λογοδοσία όλου του πολιτικού συστήματος..

"Sponsored links"

Πέρα από τα ερωτήματα για τα μέτρα πυρασφάλειας στο μοιραίο κτίριο, για τους λόγους που το συγκεκριμένο κατάστημα είχε μείνει ανοικτό, για το ποιος κερδίζει από τον εμπρησμό των στοιχείων για τα σοβαρά φορολογικά εγκλήματα, νιώθουμε την ανάγκη να τονίσουμε και πάλι ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη, πάνω από το Δ.Ν.Τ, πάνω από την τυφλή βίαιη εκτόνωση. Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους των θυμάτων».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live