Οι «Γιατροί του Κόσμου» στις Καλύβες

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ομάδα από γιατρούς και νοσηλευτές του Γραφείο Χανίων των Γιατρών του Κόσμου, θα επισκεφθεί άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας στις Καλύβες, για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καθώς και ειδών ένδυσης.

Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο μας οικονομικά με κατάθεση στο λογαριασμό των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, ή με δωρεά στα Γραφεία μας στην οδό Μπονιαλή 11, κάθε απόγευμα 6-9μμ

(Μετά την κατάθεση σας, παρακαλούμε καλέστε στο 2821023110 ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς)

"Sponsored links"

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε κουβέρτες, υπνόσακους, υποστρώματα, μπουφάν, παπούτσια, ξηρά τροφή (μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες κλπ) και φάρμακα που θα διατεθούν στους άπορους.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live