Ορίστηκε το προεδρείο του Δήμου Σφακίων

Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Δήμου Σφακίων συνήλθε σε συνεδρίαση την  09-01 για τα αξιώματα του Προεδρείου για τη διετία 2011-2012 και για την Οικονομική Επιτροπή.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι παρακάτω:

α) Πρόεδρος η Δημοτική Σύμβουλος κα. Σφηνιά Αφροδίτη,

"Sponsored links"

β)Αντιπρόεδρος η Δημοτική Σύμβουλος κα.Γλυμενάκη-Κριαρά Νεκταρία,

γ) Γραμματέας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαδόσηφος Ιωάννης.

Για την Οικονομική Επιτροπή που αποτελείται από τον Δήμαρχο κ. Πολάκη Παύλο,  εκλέχθηκαν οι παρακάτω:

Τακτικά Μέλη : 1. Σοφούλης Πέτρος, Δημοτικός Σύμβουλος, 2. Ορφανουδάκης Εμμανουήλ, Δημοτικός Σύμβουλος, 3. Ζερβός Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος, 4. Μπουχλάκης Νεκτάριος, Δημοτικός Σύμβουλος, 5. Χιωτάκης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος, 6. Ψαράκη-Ποποδάκη Ιωάννα, Δημοτικός Σύμβουλος

Αναπληρωματικά Μέλη: 1. Χιωτάκης Μανούσος, Δημοτικός Σύμβουλος, 2. Παπαδόσηφος Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος, 3. Γλυνιαδάκης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος, 4. Τζατζιμάκης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος, 5. Κοπασάκης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live