Ορκωμοσία Υποδιοικητή ΔΥΠΕ Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ορκίστηκε χθες το πρωί, ενώπιον του Διοικητή κ. Μάνου Φραγκιαδουλάκη κι ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του ο δεύτερος υποδιοικητής στην Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Νικήτας Ι. Καλογιαννάκης, στην έως σήμερα κενή θέση της υπηρεσίας.

Ο κ. Νικήτας Καλογιαννάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Είναι απόφοιτος της Αστυνομικής Ακαδημίας- σχολής Ενωμοταρχών και Υπαστυνόμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας.

"Sponsored links"

Επίσης είναι απόφοιτος του Νομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων και  Διοίκησης του ως άνω Πανεπιστημίου και της Σχολής Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθηνών.

Νέος Διοικητής στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας

Ορκίστηκε χθες το πρωί στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κι αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας ο κ. Μανόλης Μακρονικολάκης, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Λαγουδάκη Μηνά.

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live